dimecres, 15 d’octubre del 2014

El gran compositor i music del rock

Elthon John naix en Anglaterra el 25 de març de 1947. Es un cantant,compositor i pianista, els seus generes son el rock el glam rock i el piano rock.
En 1958 va ser el seu primer èxit als nomes 11 anys,va entrar en la "Royal Academy of Music"A finals  dels seixanta, Elton va conèixer al lletrista i poeta Bernie Taupin. Amb ell va escriure la gran majoria de la seva obra musical.
En la meva opinió es un dels millors cantants i compositors de rock va arribar a estar el numero 38 de la revista dels Rolling Stones en la que es publicaven els millors artistes de la historia.
Espanya te la sort del any 2014 de rebre'l en la seva gira de 2014, farà sis   grans concerts:Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Màlaga i Bilbao.Una gran oportunitat per a tot aquell que li agrade el rock,per poder bore a el gran,fantàstic i impressionant Elton John, amb el que es podrà gaudir de un dels tipus de musica amb  la guitarra electrica el baix,la bateria i, algunes vegades, instruments de teclat  como el orgue i el piano.
Si voleu passar un bon rato i ames gaudir d'una actuació meravellosa no tingueu cap dubte d'assistir al concert on mes prop us vingue.

Elton John Hamburg 1972 1603720004.jpg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada